Pijani vozač se zakucao u automobil, stradala trudnica 

policija rotacija 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Trudnica Tijana M. iz sela Maleševa kod Golupca poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila na Boljetinskom brdu kod Donjeg Milanovca.

Kako nezvanično saznaje Kurir, Tijana M. stradala je kada se automobil u kom se nalazila sudario s kolima koja su se kretala iz drugog pravca.

“Tijana se sa suprugom vraćala iz Donjeg Milanovca kući, a s njima u kolima je bilo i njeno dijete. U jednom momentu ona je odvezala sigurnosni pojas kako bi djetetu koje je sjedilo na zadnjem sjedištu dodala flašicu s mlijekom. Međutim, tada je pod za sada nerazjašnjenim okolnostima u njihovu traku prešao drugi automobil i direktno se zakucao”, priča izvor Kurira i nastavlja:

“Žena je snažno udarila i preminula na mjestu, a navodno joj je od udarca zapravo pukao vrat. Ekipa Hitne pomoći, koja je brzo stigla na mjesto nesreće, mogla je samo da konstatuje smrt djevojke koja je bila u šestom mjesecu trudnoće”, navodi sagovornik iz istrage.

Policija je obavila uviđaj i alko-testom utvrdila da je vozač koji je udario u Tijanu i njenog muža bio pod dejstvom alkohola.

“Pukom srećom, njen suprug i dijete su lakše povređeni. Policajci su pokušali da mu što bezbolnije saopšte da je ostao bez supruge i nerođenog djeteta, pa su ga uveli u stanicu. Kada su mu rekli da Tijana nije izdržala, uhvatio se za glavu i počeo da jauče ‘Nema ih više, šta ću ja sada’”, objašnjava izvor Kurira.