Pikeu veza sa Klarom donosi nove probleme

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Bivši partner pjevačice Šakire (Shakira) ušao je, čini se, do guše u probleme. Đerar Pike (Gerard Pique) se suočio sa potpunim nepovjerenjem roditelja svoje nove djevojke, Klare Čie Marti (Clara Chia Marti).

Lui i Marga Marti su veoma nezadovoljni što se njihova kćerka zabavlja sa toliko starijim muškarcem. Ona ima 24 godine i studira marketing, a kad je počela vezu sa Pikeom, radila je u njegovom klubu “Kosmos”.

Mlađa 12 godina

Mlađa je od bivšeg fudbalera 12 godina, a on je, podsjetimo, mlađi od Šakire 10. Prvi put su primijećeni zajedno na jednom festivalu u Kataloniji, nekoliko mjeseci pošto su se Šakira i Pike razišli. To je pjevačicu razbjesnilo, jer je navodno postojao dogovor da se nijedno od njih dvoje ne pojavljuje u javnosti s novim partnerima godinu dana.

Kad su isplivale slike na kojoj se Pike i Klara ljube u javnosti, Šakira je uzvratila osvetom.

U pjesmi je izvrijeđala mladu suparnicu i bivšeg partnera neuvijenim podrugljivim komentarima, u stilu “mijenjao si Roleks za Kasio, mijenjao si Ferari za Tvingo”.

Odvela oba sina u Ameriku

Iako je Šakira napustila Barselonu i odvela oba sina u Ameriku, njeni brojni fanovi ne kriju želju da zagorčaju život Pikeu. U jednom restoranu su njega i Klaru zamolili da odu, jer je vlasnik upravo Šakirin obožavalac.

Na sve to sad dolaze i problemi s njenim roditeljima. Oni su dodatno nezadovoljni što ih je Pike dosad udostojio posjetom samo dvaput.

– Pike će te prevariti kao što je prevario i Šakiru – navodno su kazali svojoj ćerki.

Avaz