PIVNICA LIBERTAS Svečano otvorena nova sezona najboljih dešavanja u gradu (FOTO)

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pivnica “Libertas” protekle subote otvorila je vrata brojnim posjetiocima, čime je zvanično počela još jedna sezona koja će biti protkana isključivo najboljim dešavanjima u gradu.

Kako to tradicionalno biva, i ovaj put tražilo se mjesto više a popularni “Sixpack band” i Damir Brdarević potrudili su se da atmosfera tokom cijele večeri bude na maksimalnom nivou.


Tako su brojne Zeničanke i Zeničani uživali u nezaboravnom provodu, kakav se rijetko dešava u gradu. Ako je slutiti po planiranim dešavanjima tokom ove, nove, sezone u Libertasu, zenička omladina uistinu će uživati u vrhunskim muzičkim dešavanjima.

Iz popularne pivnice pozivaju posjetioce na druženje i ove subote, kada će ih zabavljati “Pozitiva band” i Benjamin Kermo. Cijena ulaznice iznosi 3 KM, a rezervacije je moguće izvršiti putem stranice Hotel Dubrovnik.

Kako je to izgledalo na otvorenju nove sezone u Libertasu, pogledajte u fotogaleriji. Uskoro objavljujemo obimnu fotogaleriju na našoj Facebook stranici.

[flagallery gid=1]

GODISNJICA
MARKETING