PIZZERIA FRATELLI: Idealno mjesto za svaku prigodu (FOTO)

Topla atmosfera i isključivo najbolja ponuda u gradu dočekat će vas u uglednoj zeničkoj Pizzeriji ‘Fratelli’ koja se nalazi u Fakultetskoj ulici na broju 24, preko puta Mašinskog fakulteta. Jedinstveno uređeni enterijer objekta i veliki izbor sa više od 20 vrsta piizza, lasagna i insalata čine ovu uglednu zeničku pizzerijom pravim mjestom za sve vaše prigode.

Valja istaći kako su ponudom ovog zeničkog ugostiteljskog objekta ostali fascinirani i brojni stranci koji su posjetili Fratelli, a naročito su iznenađeni načinom na koji je u Fratelliju dočaran duh Mediterana i njihovog Apeninskog poluotoka uz neizbježnu bosansku crtu otvorenosti i gostoprimstva.

Vinsku kartu Fratellija čine probrana slovenačka vina, kao i brojna originalna vina iz renomiranih podruma Vipave, Kutjeva i Hercegovina vina, a među desetak vrsta piva u Fratelliju možete popiti i njemački Krombacher. Iako je isuviše dovoljno razloga da Pizzerija ‘Fratell’ bude vaše idealno mjesto za svakodnevni doručak, ručak ili večeru, poslovni sastanak ili porodični ručak, valja pomenuti i to kako je pizze peku u tradicionalnoj krušnoj peći , na bukovim drvima.

Pored toga što je tajna dobrog okusa skrivena upravo u ovoj kombinaciji, pizzmajstor Frattelija je jedan od najistaknutijih meštara svog zanata, a kojeg cijene svi oni koji su kušali jela koje spravlja pizzmajstor sa velikim kuharskim iskustvom. Uz klasične pizze, meni Fratellija čine i pizze talijanskih naziva Diavolo, Mamma Mia ili Locco, za ljubitelje nešto pikantnijeg okusa.

Uz uobičajene lasagne ragu ili con verdura, u ovoj zeničkoj pizzeriji možete probati i maslenicu sa teletinom i gljivama u sosu, kao i ukusne miješane salate sa tunjevinom, piletinom ili mozzarelom.

Uvjereno smo kako nećete pretjerano razmišljati gdje otići kada želite doručkovati, ručati ili pak večerati, obaviti poslovni sastanak ili pobjeći od svakodnevnih obaveza sa svojom porodicom. Unikatan enterijer, bogata ponuda isključivo kvalitetnih jela i pića, prihvatljive cijene i ugodno osoblje pizzerije Fratelli idealno je rješenje za svaku vašu prigodu.

Svojim kapacitetom spremni su ugostiti oko 50 gostiju, a na raspolaganju su vam svaki dan od 07.30 do 23.00 sata, izuzev nedjelje. Svojim gostima na području grada vrše i besplatnu dostavu na kućnu adresu (telefoni za narudžbe i rezervacije: 061 841 412 i/ili 032 246 656).

Vidimo se u Pizzeriji FRATELLI, pridružite im se na oficijelnoj FB stranici klikom OVDJE, a u nastavku uživajte u fotografijama i toploj atmosferi ove eminentne zeničke pizzerije.

[flagallery gid=544]

Prethodni članakPet tipova žena koje vaše žene ili djevojke ne podnose!?
Sljedeći članakOvo su najtraženiji poslovi u BiH za one koji nemaju fakultetsku diplomu