Pjanić o košmaru u Barceloni: Mesi me više puta pitao zašto ne igram

pjanic 3
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Miralem Pjanić je govorio za italijanski “Tuttosport” o svom prelasku u Bešiktaš, o Leu Mesiju (Messi), ali i još jednom o svom odnosu sa trenerom Barcelone Ronaldom Kumanom (Koeman).

Nizozemski stručnjak nije želio Pjanića, ali je uspio napustiti Barcelonu, te se skrasio u Bešiktašu gdje će biti glavna zvijezda. Nedavno je bh. reprezentativac izjavio kako Kuman uopšte nije ni razgovarao s njim.

– On je imao stav koji koji niko nije mogao da razumije. Čak ni Mesi, koji me više puta pitao da li se nešto desilo, rekao je Pjanić.

Pjanić je također pričao o igranju sa Mesijem i Ronaldom sa kojima je imao priliku dijeliti svlačionicu u Barceloni, odnosno Juventusu.

– Mislim da sam sretnik zbog toga. Igrao sam sa dva fantastična igrača i to je vrijedno trofeja. Drugačiji su Leo i Kris, ali i veoma slični. Žive za nadmetanje i pobjedu, čak i na treningu. Kristijano brine o svakom detalju, ali ne mislim da Mesi nije radnik. Leo ima jedinstven dar, sve radi sa nevjerovatnom jednostavnošću, kazao je Pjanić.