Screenshot 3 49
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 17, 2021 @ 8:10
KATEGORIJA: Regija / Vijesti
FIXGEHALT

Goran Ivanović Goci, osnivač “Goci benda”, za Telegraf.rs otkrio je šta je pozadina simka koji kruži na društvenim mrežama i zbog kog je na meti kritika.

NER FIT

Nizali su se komentari da numera nije prikladna djeci, da bi oni trebalo da slušaju dječije pesme, kao i kritike na račun Gocija, ali i roditelja djece koja su bila na proslavi.

Ivanović je ispričao da je njegovom sinu bila rođendanska proslava i da je zapjevao njemu i njegovim drugovima.

“Moj sin, mali Ivan, slavio je rođendan i ja sam na rođendanu svog djetata, gdje je on skupio svoje drugare, pjevao tu pesmu. I, šta ima u tome loše, ne razumijem?! Cijela škola i cijeli grad zna da je on moj sin i da sam ja njegov tata i sva djeca u školi njega zovu „Ivan pjevač“, ništa ružno nisam vidio u tome”, počeo je priču Goci za Telegraf Jetset.

Tekst se nastavlja nakon reklame

“Djeca vole da pjevaju tu pesmu, vjerovatno odgovara to za dječje uši, tih par taktova koje ja izvodim. Šta djeca znaju šta je „boca na Sokocu“, oni nemaju pojma o tome”, rekao nam je Ivanović.

“Roditelji te djece su bili tu, smijali su se, svakome je ta pjesma smiješna, ništa ružno nema što bi djeca mogla da shvate i razumiju”, zaključio je Goci.

LIDER