maxresdefault 2 1 750x422 1
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 8, 2022 @ 14:10
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Njegov sin Nebojša prošle godine dobio je kćerku Anu.

Slobodan Batjarević Cobe, finalista treće sezone „Zvezde Granda” postao je deda u 40. godini. Njegov sin Nebojša prošle godine dobio je kćerku Anu, ali je pjevač tek sada otkrio vijest o prinovi.

– Tačno je, prošle godine sam postao deda, najmlađi deda na svijetu. Stigla je moja Ana, moja prva radost – rekao je s ponosom za „Grand online”, pa nastavio o tome što je krio te lijepe vijesti od javnosti.

– Znate da je ne volim mnogo da se eksponiram, pa sam tako i svoju porodicu čuvao daleko od očiju javnosti. Ali ovo je sad lijep povod. Sin živi u Berlinu i sad sam sve češće kod njih, pogotovo otkad su dobili malu Anu. Trudim se da svaki slobodan trenutak iskoristim za uživanje sa unukom.

Tekst se nastavlja nakon reklame


– Nisam vjerovao kakav je osjećaj biti deda sve dok na svijet nije stigla moja prva radost, moja Ana. Presretan sam. Tako je lijepa, zlatna, samo se smije po čitav dan. Svaki dan je gledam, slikam i radujem joj se i trudim se da sad svoju radost podijelim sa svima i putem društvenih mreža, te tako sad sve češće možete da vidite naše zajedničke fotografije – ističe Slobodan, kom nova „titula” nimalo ne smeta.

– Neću biti deda, biću deka Cobe (smijeh), to je slađe – zaključuje on.

Inače, pjevač pored Nebojše, koji je u Berlinu, ima i kćerku Slađanu koja živi u Leskovcu. U brak je stupio sa svega 18, a unuka je dobila ime po njegovoj supruzi Ani.

LIDER