Portal 072info

Pjevačica Anđelka Mandić impresionirala u emisiji “Nikad nije kasno”

Bila je u njemačkom logoru na Banjici u Beogradu, usvojili su je Rusi, a sada je u 80. zapjevala i rasplakala sve u show Nikad nije kasno

Anđelka Mandić (79) očarala je i rasplakala žiri u emisiji “Nikad nije kasno“ koja se nedjeljom od 21 sat emituje u programu OBN TV!  Ova dama ima potresnu životnu priču. Ona je kćerka solunskog ratnika, u mladosti je nekoliko godina provela u logoru na Starom Sajmištu i na Banjici u Beogradu, a poslije rata je kao siroče poslata na usvajanje u jednu rusku porodicu. 

Kod njih sam ostala do 18. godine. Poslije gimnazije, završila sam Filmsku akademiju – rekla je Anđelka u show Nikad nije kasno.

Ona je navela da će 1973. godinu posebno pamtiti.

– Kao ratni izvještač “Borbe” iz Egipta vratila sam se polomljena i zgažena. Kičma mi je trajno oštećena – navela je ona, i dodala da pjesma “Legenda o zemlji sibirskoj” najbolje može da opiše njen život.

Preko 40 godina sam pjevala na svim diplomatskim događajima, jer tečno govorim ruski i engleski jezik. A, onda sam odlučila da se povučem. Cio život su me pratile suze. Plašila sam se smrti, a onda je ona uzimala sve moje voljene. Strah od nje me prati stalno – zaključila je ona.

Nastup Anđelke Mandić u emisiji “Nikad nije kasno” možete pogledati na 1:16:01 minutu snimka:

Podijelite članak