Pjevačica koja je priznala da se bavi prostitucijom: Mušterije su mi političari, sportisti, običan narod

19

Transrodna pjevačica Elektra Elit, koja je javno otkrila da se bavi prostitucijom, ne prestaje da šokira javnost, piše Kurir.rs.

Naime, ona bez pardona iznosi detalje svog posla, a sada je sve ostavila bez teksta kada je progovorila i o cijenama seksualnih usluga.

– Ja radim u Švicarskoj, i prostitutke plaćaju porez jer se ne zna koliko su zaradile. Ja sam za uvođenje legalizacije prostitucije u našoj zemlji (Srbija, op.a.). Sada nije moguća prostitucija tamo zbog korone, ali tamo mi država 80 posto mojih prihoda plaća kao platu. Kreditiranje su sada dali svakoj prostituciji po 10, 15.000 eura. Ima milion mogućnosti. Gledaju te kao da radiš bilo koji drugi posao. Nije moralno, a svi završe kod prostitutki, to je problem kod nas – pričala je Elektra i dodala:

– Kod mene u Švicarskoj dolaze sportisti, političari, običan narod… Par poznatih fudbalera je bio kod mene, ali ne volim da pričam o imenima. Postoji diskrecija, zbog toga ja imam toliko klijenata. Trenutno na Balkanu imamo dosta prostitucije, sve četiri vrste prostitucije. Ženska je najeftinija. Sat je kod mene 400 do 1.000 franaka, odnosno oko 900 eura. Ako je završio za 5 minuta, to je to – rekla je Elektra, koja svoje usluge pruža u Švicarskoj – rekla je ona u jutarnjem programu na Prvoj.

Ovo je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su bili šokirani njenim izjavama. Oni su također dodali da osuđuju to što se dozvoljava da ona javno priča o tome.