Pjevačica Nikolina Kovač-Kapor: Moja svekrva Raza i ja smo u predivnim odnosima

ss 2

Pjevačica Nikolina Kovač-Kapor posljednjih dana punom parom radi na karijeri. Priprema duet koji će uskoro ugledati svjetlost dana, ali, također, planira krunisati svoju karijeru albumom.

  • Nikolina Kovač Kapor Nikolina Kovač Kapor

Dobra organizacija

Uz silne obaveze, Sarajka s beogradskom adresom, koja uživa u braku sa Sašom Kaporom, stiže se posvetiti svojoj porodici, ali i izgledu, pa tako važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica. U razgovoru za „Avaz“ govorila je o karijeri i porodici.

– Snimam spot za pjesmu „Još si na mojoj lijevoj strani“ s Halidom Bešlićem. Bit će objavljen krajem aprila. Radim na realizaciji spotova za svoj album prvijenac. Deset godina sam na sceni i to će biti nešto najvažnije što sam uradila dosad u karijeri – rekla je Nikolina za “Avaz“.

 Pandemija koronavirusa jenjava, jeste li počeli nastupati?

– Počeli su nastupi, ali više radim privatne zabave nego u klubovima. Meni je to sasvim logično. Vidjet ćemo šta će biti dalje.

  • Nikolina Kovač Kapor Nikolina Kovač Kapor

Nije bauk

Koliko je teško jednoj porodičnoj i poslovnoj ženi da se dovoljno posveti svom izgledu?

– Nije to neki bauk, ali nije ni jednostavno. Djeca imaju mnogo obaveza, treba se napraviti balans da ne izgubite sebe. Volim voditi računa o svom izgledu, njegujem se i to radim otkako znam za sebe. Sve se može kada se dobro organizirate.

Snahe i svekrve nisu uvijek u ljubavi. U kakvim ste odnosima sa svekrvom Razom, jeste li išli kod nje u Švedsku?

– U predivnim smo odnosima. Nedavno smo imali plan da je posjetimo svi zajedno, ali zbog ovih mjera koje su bile tokom pandemije nismo mogli. Svakako ćemo ići uskoro, volimo da se posjećujemo i divno se slažemo.

  • Nikolina Kovač Kapor Nikolina Kovač Kapor

Dajem maksimum

Je li nekada Vaša porodica ispaštala zbog posla?

– I kada nisam tu, potrudim se da se to ne osjeti. Zaista dajem maksimum, a vrijeme će pokazati koliko je to bilo dobro. U današnjem vremenu nije lako vaspitati djecu… Trudim se da sve bude kako treba.

IZVORAvaz
Prethodni članakJedinstven projekat: Kompanija iz BiH radi na izradi prve kuće na vodi
Sljedeći članakSNIMIO IH PRED SMRT! Pjesme Sinana Sakića ugledale svjetlo dana