Pjevačica odbila prosidbu Saše Popovića, on je izbacio iz “Granda”

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Folk pjevačica Zlata Petrović je prije nekoliko godina doživjela veliku neprijatnost kada je zbog obnaženih grudi bila izbačena iz “Granda”.

-Uvijek sam poštovala Popovića i njegovu politiku u “Grandu”. Digla se prašina kada su prije nekoliko godina objavljene moje fotografije u toplesu, ali malo toga što se tada pričalo je istina. Popović me nije vrijeđao, niti je bio grub i neprijatan. Moglo je da mu se dopada ili ne dopada moje ponašanje, ali mi smo oduvijek ljudski razgovarali. Nije bilo nikakve zle krvi. Nekada je bilo kobno ako vam neko slika donji veš ili gole grudi. Danas je to karta za višu poziciju na estradnom nebu i Popović to zna – iznijela je Petrovićeva svoje mišljenje o promjenjenim prilikama u šou-biznisu.

Ono što je posebno interesantno u cijeloj ovoj priči je podatak da su pjevačica i Saša Popović, direktor spomenute produkcije, svojevremeno bili u emotivnoj vezi.

-Sale i ja smo bili dvije godine zajedno. Mislim da je on tad bio direktor “Zama” i radio je sa “Slatkim grijehom”. Viđali smo se kad smo bili u prilici, često i kod njega u Novom Sadu. Ma on je bio i ostao predivan. Takav čovjek se više ne rađa, majke mi moje. Pored njega sam se osjećala kao princeza. On je vatra u krevetu! Jao, šta pričam?! Nikada mi nije bilo bitno da li je u krevetu dobar ili loš. Muškarci me nikada nisu privlačili po tome kakvi su u krevetu. Voljela sam njihove osobine, a Sale je pripadao mojoj energiji – izjavila je pjevačica za “Kurir Stars”.

Ona je otkrila i zašto se nije udala za njega kada ju je zaprosio.

-Tako je moralo da se desi. Zaprosio me je u pogrešno vrijeme, ništa više. On je bio ličnost koja je najkompletnija. Stojim iza toga da je nenormalno kompletan čovjek. Tada sam tek izašla iz braka, da je bilo drugačije, vjerovatno bih se udala za njega – dodala je Zlata.