Portal 072info

Pjevačica odlučila da progovori: Ko je prevario Donnu Ares?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Donna Ares je i pored teške bolesti s kojom se mjesecima bori uspjela organizirati koncert u sarajevskoj Zetri. O tom koncertu koji je za svaku pohvalu i dalje se priča. Priča se o Donninoj hrabrosti, neiscrpnoj energiji, njenoj priči koja je osvojila region

Ova hrabra kantautorica se na tome ne zaustavlja. Uz borbu sa karcinomom iz koje će, kako najavljuje, izaći kao pobjednik, Donna ne posustaje i ide dalje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Između kemoterapija Donna i dalje stvara. Piše pjesme, aktivna je u radio i TV emisijama, maksimalno je posvećena aktivnostima u nedavno osnovanoj fondaciji. Uz sve to, Ares vrijedno radi i na pripremanju svoje knjige.

Prije nekoliko dana na svom „Facebook” profilu objavila je kako uz aktivnosti u vrtu vrijedno radi i na stvaranju svog novog djela – knjige. A, o čemu će sve pisati u njoj, možemo samo pretpostaviti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Puno toga se desilo tokom organizacije koncerta u Zetri, nakon njega… Puno toga se desilo u proteklih sedam mjeseci otkako traje mora bitka s rakom. Čitat ćete o tome, ali i nekim drugim stvarima o kojima sada ne pišem ni na društvenim mrežama, niti o tome razgovaram s novinarima… Dosta sam neke ljude štitila, a nisu to zaslužili svojim postupcima! Vrijeme je da sve izađe na vidjelo – priča Ares ne želeći otkrivati ko je to izigrao njeno povjerenje, povjerenje ljudi koji je vole, ono što ona radi.

Nezvanično, Express saznaje da su u određene spletke upetljani i neki poznati političari.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Expressmag.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME