Pjevačica odlučila da progovori: Ko je prevario Donnu Ares?

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Donna Ares je i pored teške bolesti s kojom se mjesecima bori uspjela organizirati koncert u sarajevskoj Zetri. O tom koncertu koji je za svaku pohvalu i dalje se priča. Priča se o Donninoj hrabrosti, neiscrpnoj energiji, njenoj priči koja je osvojila region

Ova hrabra kantautorica se na tome ne zaustavlja. Uz borbu sa karcinomom iz koje će, kako najavljuje, izaći kao pobjednik, Donna ne posustaje i ide dalje.

Između kemoterapija Donna i dalje stvara. Piše pjesme, aktivna je u radio i TV emisijama, maksimalno je posvećena aktivnostima u nedavno osnovanoj fondaciji. Uz sve to, Ares vrijedno radi i na pripremanju svoje knjige.

Prije nekoliko dana na svom „Facebook” profilu objavila je kako uz aktivnosti u vrtu vrijedno radi i na stvaranju svog novog djela – knjige. A, o čemu će sve pisati u njoj, možemo samo pretpostaviti.

– Puno toga se desilo tokom organizacije koncerta u Zetri, nakon njega… Puno toga se desilo u proteklih sedam mjeseci otkako traje mora bitka s rakom. Čitat ćete o tome, ali i nekim drugim stvarima o kojima sada ne pišem ni na društvenim mrežama, niti o tome razgovaram s novinarima… Dosta sam neke ljude štitila, a nisu to zaslužili svojim postupcima! Vrijeme je da sve izađe na vidjelo – priča Ares ne želeći otkrivati ko je to izigrao njeno povjerenje, povjerenje ljudi koji je vole, ono što ona radi.

Nezvanično, Express saznaje da su u određene spletke upetljani i neki poznati političari.

Expressmag.ba

GODISNJICA
MARKETING