Pjevačica otkrila detalje o dijeti pomoću koje je smršala čak 70 kilograma

Screenshot 3 24
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Srbijanska pjevačica Bojana Stamenov nedavno je podijelila fotografije svoje zapanjujuće transformacije otkrivši da je uspjela smršati čak 70 kilograma, a u emisiji RTS Ordinacija podijelila je detalje o dijeti koju je kombinovala s redovnim treningom.

Stamenov je otkrila kako su je zdravstveni problemi ponukali na promjenu životnih navika te da je za gubitak kilograma zaslužna kombinacija dijete i treninga.

U emisiji RTS Ordinacija priznala je kako je imala problema s visokim šećerom te da je pandemija doprinijela njenom debljanju.

“Sa treninzima i programom smo krenuli sa 185 kilograma, a prije toga sam skinula mnogo. Ispričala sam treneru kako se hranim. Opisala mu kakvi su mi obroci bili i samo mi je dao njegov plan i program”, pojasnila je.

Kazala je da je plan ishrane koji je pratila bio sličan nutricionističkom režimu.

“Imala sam tri obroka dnevno, smjela sam jesti voće i svaki obrok mi je bio zasitan. Nikad nisam bila gladna”, kazala je.

Dodala je da je za doručak jela tri pržena jaja, paradajz, krastavac, salatu i voće, ali samo u početku dok je bila na svedenijoj ishrani.

“Za ručak pojedem 250 grama pečenog pilećeg mesa i salate, kao i voćku. Za večeru mogu da pojedem ovsene pahuljice sa kiselim mlijekom ili integralni rižoto sa gljivama ili salatu neku ili ribu”, otkrila je pevačica.

Stamenov je kazala kako je u prva četiri mjeseca smršala 30 kilograma, a da je od početka praktikovanja fitness režima i dijete do sada uspjela da izgubi nevjerovatnih 70 kilograma.