Pjevačica pecnula Desingericu: Bila bih ponižena kao majka da mi dijete ide da ga neko lupa patikom u glavu

Pjevačica pecnula Desingericu: Bila bih ponižena kao majka da mi dijete ide da ga neko lupa patikom u glavu

Ivana Šašić prokomentarisala je trenutno stanje na estradnoj sceni, te tom prilikom pecnula Dragomira Despića Desingericu.

Ona se osvrnula i na jednog od svojih sinova na koga je ponosna što ne sluša pjevače koji, kako je rekla “ponižavaju publiku”, a pod tim je aludirala na kontroverznog repera Desingericu.

– Mali je broj kvalitetnih pjevača. Dugo se bavim ovim poslom i moji sinovi već izlaze i imao je izbor šta da sluša i on je odabrao. Ja sam rekla da sam ponosna i da bih bila razočarana da ide negdje gdje će neko da ga lupa patikom u glavu bila bih ponižena i kao majka i kao pjevač. Neka lupa svoje dijete- rekla u emisiji „Pesmom za dušu“.

Inače, Ivana je ponosna na svoje sinove koji su uprkos pubertetu na pravom putu i momci na koje je ponosna.

– Ja sam sama odgajila svoja dva sina. Ponosna sam što sam stvorila dva dobra čovjeka koja mene oslovljavaju sa majkom. I kada pričaju o meni sa svojim drugovima, ako ja nisam tu oni kažu: „Ne mogu nije mi majka tu“. Oni sada imaju petnaest i šesnaest godina, nikada me nisu pozvali iz škole da su uvrijedili druga, profesora… Oni su sada u srednjoj školi i ponosna sam što su izabrali profesiju gdje je njihov karakter sam sebe pronašao, a to je veterina – otkrila je Šašićeva.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica