PJEVAČICU DROGA UNAKAZILA: Nećete vjerovati kako danas izgleda

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Oni koji se suočavaju sa problemom droge znaju kroz kakav pakao prolaze, a ono što je najstrašnije jeste da su posljedice često kobne po njihov život. Pored osobe koja pati, kroz agoniju prolaze i članovi njene ili njegove porodice, koji se suočavaju sa svakodnevnim izazovima u vezi sa njihovim narušenim zdravljem.

Izgled osoba koje koriste drogu, naročito ako su zagazile ozbiljno u taj problem, uglavnom je isti – oronulo tijelo, mršavost, ispijenost, propala kosa i nokti, unakaženo lice i slično.

Ova hrabta djevojka je pokazala fotografije kako je izgledala dok je koristila drogu.

Nedavno je na TikToku osvanuo snimak djevojke koja je bila narkomanka i koji je potresao javnost. On se pojavio na stranici “Oporavak rok zvijezda”, pa se pretpostavlja da je djevojka bila muzički talenat koji obećava. U opisu snimka stoji “prije i poslije droge”, a u njemu se zatim smjenjuju fotografije djevojke u lošem stanju sa onima kada izgleda potpuno transformisano. Snimci kada je koristila drogu djeluju jezivo i lede krv u žilama. Mršava, ispijena i u potpuno lošem stanju djevojka djeluje kao da je na ivici anoreksije i za hospitalizaciju. Međutim, u snimku se zatim pojavljuju fotografije gdje ona izgleda oporavljeno, pa se vjeruje kako je konačno uspjela da pobijedi opaki porok.

@rockstarsrecovery

♬ original sound – Rockstars Recovery

Espreso