Portal 072info

PLAHOVIĆI: Klanjana dženaza i obavljen ukop ubijenoj Fuadi Mahmić

Foto: AVAZ/J.HADŽIĆ
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na mezarju u Plahovićima danas je nakon podne namaza klanjana dženaza i obavljen ukop ubijene Fuade Mahmić čije je tijelo pronađeno u nedjelju, 3. aprila na lijevoj strani rijeke Bosne, ispod željezničkog mosta, u mjestu Blatuša u Zenici.

Tuga, bol i jecaji mogli su se čuti na mezarju u zeničkom selu Plahovići, a porodica ni bliži prijatelji nisu mogli da se pomire s činjenicom da je Fuada ubijena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podsjećamo da je po pronalasku tijela odmah obavIješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, koji je zajedno sa uviđajnom ekipom Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona izašao na lice mjesta i rukovodio uviđajnim radnjama.

U ponedjeljak na području Zenice, od strane policijskih timova dva lica su lišena slobode, koja se dovode u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela i nad kojim je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada, dok se nastavljaju aktivnosti policijskih  službenika na prikupljanju dokaza i dokumentovanju krivičnog djela.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Važno je istaći da su ova lica sinoć oko 19:00 sati predati organima Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, a danas je na rasporedu njihovo saslušanje.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)