„Plešimo latino zajedno“ plesni klub Shadows i Trio bend rasplesali publiku na Trgu

Osmu večer Zenica Summer Festa 2021 započeli smo u latinoameričkim ritmovima zajedno sa plesnim klubom Shadows i Trio bendom kojeg čine braća Solo i Crni na saksofonu.

Pred rasplesanom zeničkom publikom nastupali su talentovani članovi plesnog kluba raznih dobnih skupina, dok su najveću pozornost plijenile najmlađe članice i njihova simpatična tačka.

Zeničanke, ali i Zeničani su pred kraj programa i sami imali priliku naučiti kako se pleše latino ples, te su članice i članovi Shadowsa zajedno sa publikom zaplesali uz poznate pjesme koje potiču na ples čak i one sa “dvije lijeve noge“! 

Osnivač i trener plesnog kluba Shadows Semir Šerić za naš tim je izjavio kako se raduje što publici prikazuju nešto novo te vjeruje da u plesu svako može naći nešto za sebe i da sam broj plesača koji su prošli kroz njegov studio pokazuje koliko su Zeničani zainteresirani za ples.

Također se zahvaljuje organizatorima Zenica Summer Festa 2021 što su Shadowsi pozvani da budu dijelom programa najljepše ljetne zeničke priče! 

U romantičnom i rasplesanom duhu najavljujemo i sutrašnji program! Na Trgu Alije Izetbegovića u 20:30 h očekuje vas romantična večer uz naš zenički Romantic bend. Dečki, pripremite ruže!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE