Portal 072info

PLIN PROMET: Profesionalno servisiranje plinskih uređaja

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Sponzorisana objava

Plin-promet d.o.o. Zenica pored plinova vrhunske kvalitete, ugradnje plinskog sistema, atesta autogas sistema vrši i profesionalno servisiranje plinskih uređaja.

Servisiranje obavlja isključivo kvalificirani majstor sa dugogodišnjim iskustvom preko dvadeset i pet godina u ovoj branši. Za Vas servisiraju sve vrste uređaja kako za ugostiteljstvo tako i za domaćinstvo, sa originalnim rezervnim dijelovima, te vrše kontrolu ispravnosti svih uređaja na plin. Za sve dijelovi koje ugrađuju posjeduju certifikat od renomiranih firmi (SVB, KOLEMAN, ZANNUSSI, ZANOLLI, JUNGER, KOLEMAN itd.), a što je veoma važna stavka u ovoj vrsti posla.

Sve informacije o servisiranju plinskih uređaja možete dobiti ukoliko kontaktirate broj 063 803 282 ili 061 615 750.

Osim profesionalnog servisiranja plinskih uređaja, valja istaći kako se firma Plin-promet d.o.o. Zenica bavi i ugradnjom autoplina, a osim toga kod njih možete završiti atest, ali i registrovati vozilo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Osim navedenog, Plin-promet nudi i nešto sasvim novo…

Naime, ugradnjom autoplina Atiker vaše vozilo osigurano je na 5 000, 10 000, 20 000 km, a što je još jedan od razloga već sada kontaktirate firmu Plin-promet d.o.o. Zenica!

Posjetite ih na adresi Čajdraš br. 25, na putu Vitez-Zenica preko Vjetrenica, a dostupni su i na brojeve telefona 032 432 922 i/ili 061 750 394. Pridružite se oficijelnoj Facebook stranici, te budite u toku sa svim akcijskim ponudama i vrhunskim uslugama klikom OVDJE.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME