Portal 072info

PLIN PROMET ZENICA: Plinovi vrhunske kvalitete, ugradnja plinskog sistema, atest autogas sistema!

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!
Sponzorisana objava

Preduzeće PLIN-PROMET d.o.o. Zenica osnovano je početkom 1989. godine kao preduzeće za maloprodaju plina (propan – butan) sa samo dvoje zaposlenih. Preduzeće se danas bavi maloprodajom i veleprodajom plina (propan-butan) i svim industrijskim plinovima, te broji ukupno devet zaposlenih, od toga dvoje na dostavi plina u ZDK, dvoje u prodavnici plinske opreme, dvoje u radionici za ugradnju autoplina, dvoje na LPG pumpi, te jedan kao serviser plinske opreme.

Već dobre 23 godine uspješno posluju upravo zahvaljujući dobroj usluzi, kvalitetom, ali i profesionalnim i ljubaznim odnosom sa kupcima. Od početka svog rada pa sve do danas, nabavljaju isključivo kvalitetan plin i opremu od Italijanskih renomiranih proizvođača kao npr. KEMPER, ITALGAS, BOLDRIN, LOVATO…

Prodavnica plinske opreme koja je jedina na području Zeničko-dobojskog kantona broji preko 300 artikala od kamp programa, dijelova za domaćinstvo, ugostiteljske opreme, boca za plin zapremine od 1 – 35 kg kao i boca za tehničke plinove.

Servisiramo sve vrste plinskih uređaja već dugi niz godina kvalitetno i efikasno sa garancijom naše firme. Dokaz našeg kvaliteta je veliki broj restorana, hotela, te drugih ugostiteljskih objekata.

Autogas ugrađujemo već deset godina, te imamo zaposlena dva servisera koja posjeduju sve neophodne certifikate za ugradnju autoplina. Naša usluga obuhvata i sve servise potrebne za vozila na kojima je ugrađen plin. Oprema koju ugrađujemo u vozila je Italijanskog, Poljskog i Turskog porijekla i vrhunskog kvaliteta (ATIKER, AC, LOVATO, PRIME, OSKAR).

Na ugradnju auto plina dajemo 5 godina garanciju.

USLUGE KOJE NUDE:

– Ugradnja autoplina
– Servis autoplina
– Prodaja autoplinske opreme
– Demontaža starih autogas sistema
– Nadogradnja plinske opreme

Plinove vrhunske kvalitete i besplatnu dostavu u Vitezu i Zenici nudi Plin promet, ali to nije sve budući da ugrađuju i plinski sistem u Vaše vozilo, te vrše atest autogas sistema.

Posjetite ih na adresi Čajdraš br. 25, na putu Vitez-Zenica preko Vjetrenica, a dostupni su i na brojeve telefona 032 432 922 i/ili 061 750 394. Pridružite se oficijelnoj Facebook stranici, te budite u toku sa svim akcijskim ponudama i vrhunskim uslugama klikom OVDJE.

[Galleries 437 not found]

Podijelite članak