Portal 072info

Pljačka u Hrvatskoj: Prestravljeni turisti plakali i bježali iz hotela

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Gdje su pare? Gdje su pare?”, vikala su dvojica maskiranih pljačkaša preplašenim radnicima s recepcije porečkog hotela Materada u Hrvatskoj.

Sve do tog trenutka bilo je to mirno, nedjeljno večer u istarskom turističkom biseru. Nekoliko desetina turista, koji su se spremali za večernji izlazak u grad, bili su u blizini recepcije. Idilu je prekinuo dolazak dvojice muškaraca na motociklima nešto prije 22 sata. Maskirani potkapama s prorezima za oči i naoružani pištoljima upali su u hotel. Prestravljeni turisti počeli su da vrište i da bježe iz hotela.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sve to nije nimalo omelo pljačkaše koji su jednog čuvara srušili na pod i brutalno počeli da šutiraju. Drugi čuvar je za to vrijeme uspio da pobjegne na stepenice nasuprot recepcije i iz zaklona obavijesti policiju o pljački.

Razbojnici su u hotelu napravili pravi dar-mar prije nego što su pobjegli s novcem. Dvojica radnika poklekla su pred prijetnjom vatrenim oružjem i pljačkašima predala svu zaradu iz blagajne na recepciji.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Navodno je riječ o nekoliko hiljada eura. Nekoliko minuta kasnije razbojnici su pobjegli u nepoznatom smjeru. Prije izlaska na pod su srušili čuvara. Jedan od recepcionara prilikom pljačke lakše je povrijeđen, kao i čuvar koga su brutalno pretukli na podu, piše 24sata.hr.

– Tragamo za dvojicom počinilaca koji su oko 21.45 sati u jednom hotelu ukrali zasad neutvrđeni iznos novca – šturo je saopštila Nataša Vitasović iz istarske policije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME