Plodno gradsko zemljište građanima Visokog!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Na inicijativu gradskog vijećnika Tarika Halilovića vijeće je usvojilo da se gradska plodna zemljišta Visokog daju na korištenje građanima koji se odluče iskoristiti ovu pogodnost.

Usvajanjem ove inicijative i pokretanjem svih neophodnih procedura i postupaka za njenu realizaciju, građani koji se bave poljoprivredom ili koji žele da se bave poljoprivredom dobiti će priliku ostvariti pravo na jedan dio ovog zemljišta u svrhu njegovog obrađivanja.

ČITAJ JOŠ:  Mulahusić: Možda ste mogli manipulisati javnošću pomoću kupljenih medija i senzacionalista, ali…

Implementacija ove inicijative od izuzetne je koristi kako za Visoko, tako i za cijelu BiH, budući da smo već neko vrijeme suočeni sa inflacijom, pogoršanjem ekonomske situacije u državi, kao i potencijalnom nestašicom osnovnih životnih namirnica.

“Sve što radimo odražava se na cjelokupno društvo. Stoga, dužni smo svima obezbijediti jednake uslove za život, rad, napredovanje, ostvarivanje ciljeva i prava.” naveo je Halilović.

GODISNJICA
MARKETING