PO HOROSKOPU: Saznajte koji znak ima NAJVEĆI!

Da ne bi poslije bilo iznenađenja, prije nego što ga odvučete u krevet, pitajte ga šta je u horoskopu…

Ne kaže naš narod za džabe “to malo što fali djevojci, obično sreću kvari”. Da ne bismo objašnjavali neupućenima ovu parolu, koju su još naši stari s razlogom smislili, bolje da se okrenemo astrologiji.

Riješili smo da vam pojasnimo koji to horoskopski znaci nipošto ne smiju da nose kratke pantalone tokom ljetnjih mjeseci, a koji bi obavezno u kupaće gaće trebalo da stave neko “pojačanje”.

Za početak, krenimo od onih znakova koji se mogu podičiti da su dobili “dar sa neba”.

Da li će znati da ga iskoriste tokom života, to je već tema za neku drugu raspravu.

Idemo redom, od “mašala” do “e kukala ti majka”:

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Alat kojim se mogu podičiti BIKOVI mogao bi dobro da posluži i nekoj majstorskoj radionici, a možda i kovačnici. Priroda nije zakidala na mjerama, pa imaju šta pokazati i čime se podičiti kada zatreba.

Poput Bikova i pripadnici horoskopskog znaka DJEVICA imaju čime da se pohvale. Obdareni su i duži od većine ostalih znakova, pa im srebrna medalja niti na jednoj Olimpijadi ne može izmaći.

Za ovim “glavatim kolegama” nimalo ne zaostaje ŠKORPIJA. Međutim, za razliku od prethodnika, njegova alatka je gojazna i prošarana kao sliv Zapadne Morave.

Priča iz gornjeg doma završava se RIBAMA koje su možda na posljednjem mjestu kada je Zodijak u pitanju, ali se visoko “oho ho“ kotiraju na ovoj čudnovatoj rang listi. Prilično su obdareni, a mogu dobiti nagradu i za “umjetnički dojam”.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

E sad, dragi naši preostali znakovi koji se borite za opstanak da napišemo i koju riječ o vama.

BLIZANCI teško da mogu privući suprotni pol bilo čime što nude. U svemu su više nego prosječni, a to gotovo nikoga da ne interesuje. Ipak, i “ćorava koka neko zrno nabode” pa tako i oni mogu postići nešto više, ali isključivo sa suprotnim polom koji ne zna za nešto bolje. Ako su joj Blizanci prvi u životu, možda dobiju i koju riječ hvale za ono što njihove oči vide.

Kada su RAKOVI u pitanju, osim debljinom ničim više ne fasciniraju. Da ih mjerimo dužinom nekog komada namještaja mogli bi se uporediti sa šamlicom. Kad nema dobre stolice ili bilo čega drugog onda i šamlica zadovoljava potrebe.

LAVOVI imaju šansu da se nađu i na gornjoj i na donjoj rang listi. Ono čime mogu zavrijediti pažnju i poglede suprotnog pola više su njihove “klepetuše” nego ono iznad njih. Šta da se radi. Mogu rikati do mile volje, u ovoj gustoj šumici nisu vladari.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Još jedan specifičan znak koji ima nešto što drugi nemaju. Kod VAGA niti je dugačak, niti je debeo, ali je, da se tako izrazimo – ljupko formiran. Sve je skladno, pa ako bi se pogledao kroz lupu ili mikroskop mogao bi dobiti visoku ocjenu za skladno građeno tijelo bez ikakvog uticaja hemije ili “vježbanja u teretani”.

Evo jednog znaka koji spade u maratonce. STRELČEVI mogu dugo trčati bez da se umore, izdržljivi su i pouzdani, ali ni po čemu drugom se neće primjetiti ako bi stali naspram ostalih kolega.

Možda ih ne trebamo ni pominjati. Ali kada smo već krenuli evo glavnih konkurenata za “ispadanje iz lige”. Kod JARČEVA neko se opasno poigrao i kada ih gledate iz daljine ukoliko ne vidite bradu ili brkove njihovih vlasnika možete pomisliti da se radi o drugom polu. Šta ćete neka se dokazuju na nekim drugim poljima, ovde su “tropa”.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Kod OVNOVA sve je u prosjeku. Nekoga bi mogla da fascinira debljina, ali sve je to isuviše malo za prelaznu ocjenu i beg ka gornjem domu.

I za kraj ove liste VODOLIJE. Njihove kupaće gaćice dobro su popunjene, ali isto kao i kod Lavova veći dio zauzimaju klepetuše. Što se “glavnokomandujućeg” tiče prošli su jako loše na izvlačenju. Od toliko nagrada dobili su samo utješnu.

Na kraju, da ne bi ispalo da je vaš astrolog navijački pristupio pišući tekst koji ste upravo pročitali ili da ima nešto protiv određenih horoskopskih znakova, trebalo bi da znate da se oslonio na pouzdane izvore. Kao inspiracija poslužila mu je knjiga “Sextrology: The Astrology of Sex and the Sexes”, koja se mnogo podrobnije bavila ovim jako bitnim stvarima u životu svake osobe, ali i njegove partnerke. Ukoliko vas je navedena tema zaintrigirala možete više pročitati u ovoj knjizi, jer vam pruža još dodatnih podataka koje ovdje nismo pominjali.

Astrolog i tarot tumač: Marko Voronjin

(Telegraf.rs)