AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Vijesti

Sa početkom školske godine, Cabaret Club nam donosi niz novina. Pored toga što je, nakon tromjesečne ljetne pauze, sa radom počeo i Club u zgradi Bosanskog narodnog pozorišta, od narednog petka će se u bašti Cabaret Lounge, koja posluje u sastavu Cabaret Cluba BNP, održavati zabave za cijelu porodicu – „KIDS FAMILY DISCO“!

Dakle, svakog petka, dok god nas vrijeme bude ‘služilo’, na gradskom Trgu (Trg Bosne i Hercegovine), ispred zgrade Općine, odnosno između Gradske kafane i Bosanskog narodnog pozorišta, zabave i disko na otvorenom za cijelu porodicu, sa akcentom na dječiju zabavu. Svi naši sugrađani, željni dobrog provoda, muzike i zabave, neka nam se pridruže sa svojim mališanima…

No, to nije sve… U narednom periodu bit će dešavanja i u Cabaret Clubu BNP. Već u subotu, 12. septembra ovaj zenički klub ugostit će našu sugrađanku – književnicu Elmu ZEBU. Ona će tom prilikom promovirati svoju zbirku poezija pod nazivom „Na kojem jeziku sanjaš“. Osim nje, ovoj poetskoj večeri gosti književnici su Aida TRAKO iz Visokog i Nermin BRAJANOVIĆ iz Sarajeva.

U utorak, 15.09.2015. godine ponovo će svoju (ne)stand-up komediju „I OVO… I ONO… I SVE!“ – izvesti legendarni Haris BURINA, koji je i premijeru ove predstave odigrao baš u Cabaret Clubu,19. maja ove godine.