Pobjegli od zime: Nježna strana Lejle i Tarika Filipovića

jelka8lejla i tarik e1578848405109

Lejla i Tarik Filipović spustili su se u sunčanije krajeve, te ove zime borave u mjestu Rakovci nedaleko od Poreča u kojem imaju kuću i gdje obožavaju provoditi vrijeme. Mnogima je već poznato kako njih dvoje imaju jedan od definitivno najstabilnijih estradnih brakova, a u decembru su proslavili 13. godišnjicu. Njihova ljubav je sve čvršća, a nerijetko vole naglasiti kako su jedno u drugome pronašli osobu s kojom će provesti ostatak života.

Kako je glumac i voditelj ranije izjavio, odmak od svakodnevice jako dobro djeluje na brak, a oni su zagrebačku kratko zamijenili istarskom idilom. Uživaju u zajedničkim trenucima i fotografijama punim samo najljepšim emocijama ponovo pokazuju kako je njihova veza neraskidiva. Jednu takvu na kojoj nježno supruga ljubi u obraz snimljenu u Novigradu, Lejla je objavila na svom Instagram profilu, te njome raznježila pratioce.

Inače, njihova bajkovita kuća u mjestu Rakovci građena je po uzoru na stare istarske kuće. Uređena je unikatnim namještajem te opremljena tipičnim istarskim antikvitetima. Ima prostranu terase, stari bunar i natkrivenu lođu s kaminom s koje puca pogled na more. Okružena je zelenom oazom s mediteranskim raslinjem površine 750 četvornih metara te suhozidom.

Tportal.hr

Prethodni članakOglasila se Jelena Karleuša o navodnoj Duškovoj aferi
Sljedeći članakBarbara Šegetin o vezi s Damirom Džumhurom: Osvojio me dobrotom