Portal 072info

Počela prodaja ulaznica za utakmicu BiH – Egipat

ReprezentacijaBiH

Internetska prodaja ulaznica za prijateljsku utakmicu između Bosne i Hercegovine i Egipta, koja se igra 5. marta na stadionu Tivoli u austrijskom Innsbrucku, počinje danas.

Ulaznice zainteresovani mogu kupiti na stranici oeticket.at po cijenama od 32,90 eura za sjevernu tribinu bez stolica, 39,50 eura za južnu tribinu, 47,20 eura za istočnu tribinu i 55,40 eura za zapadnu tribinu, prenosi portal “Reprezentacija.ba”.

Ulaznice za djecu do 16 godina znatno su jeftinije, a djeca do sedam godina mogu besplatno ući na utakmicu. U ponudi je i VIP tribina za čiji pristup treba platiti 146 eura.

Organizatori preporučuju kupovinu ulaznica uz “home print” opciju u kojoj sami možete isprintati svoju ulaznicu, a za navijače u Austriji omogućena je i poštanska dostava.

S obzirom na to da je ovo prva utakmica BiH nakon plasmana na svjetsko prvenstvo u Brazil, ali i posljednja na tlu Evrope prije samog prvenstva, očekuje se da će Sušićevi izabranici imati veliku podršku na Tivoli stadionu, a organizatori očekuju dolazak i oko 3.000 egipatskih navijača, za koje su osigurali dva sektora na stadionu.

Fena

Podijelite članak