Portal 072info

Počela rekonstrukcija rasvjete na tenis terenima Kamberovića polja

Počela je realizacija projekta osvjetljenje i popravak sportskih terena i atletske staze u okviru kompleksa Kamberovića polje finansiran iz budžeta Federalnog ministarstva kulture i sporta i vlastitih sredstava JP za uravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica.

Projektom će biti obuhvaćena rekonstrukcija dotrajalih led reflektora na tenis terenima i postavljanje led rasvjete na atletskoj stazi, što će omogućiti bolje uslove treniranja i rekreativnog bavljenja sportom u noćnim terminima, posebno u ljetnom periodu kada zbog velikih vrućina nije uslovno za obavljanje treninga i rekreacije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Mugdim Elezović i Nedim Talić

„JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica je prošle godine apliciralo projekat prema Javnom pozivu u Federalno ministarstvo kulture i sporta, za koji su nam odobrili dio sredstava, kojima se ovim putem i zahvaljujemo što su prepoznali značaj. U narednom periodu ćemo nastaviti ulaganje u objekte i stvaranje boljih uslova“ – rekao je Mugdim Elezović, pomoćnik direktora za opšte i organizacione poslove.

Podijelite članak
  • 36
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Zenica: Urađen novi sistem zalijevanja sportskih terena

072info

OTKRIVAMO: Direktor Talić za 072info o sezoni na gradskim bazenima u Zenici

Redakcija

Zenica: Zabranjeno korištenje otvorenih sportskih terena kojim upravlja JP

072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME