Počelo ažuriranje dokumentacije za korisnike porodične i lične invalidnine i nosioce najvećih ratnih priznanja i odlikovanja

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

U Službi za boračko-invalidsku zaštitu Grada Zenica počeo je proces ažuriranja podataka za korisnike porodične i lične invalidnine, kao i nosioce ratnih priznanja i odlikovanja, a svi korisnici pomenutih invalidnina, te ratnih priznanja i odlikovanja, dužni su izvršiti ovu proceduru identifikacije, koja će se obavljati do 28. februara ove godine.

„Riječ je o redovnom godišnjem ažuriranju dokumentacije, a ovaj put ažurira se dokumentacija korisnika sredstava sa federalnog nivoa i cilj ovih aktivnosti je da se ta sredstva koriste na transparentan način, kao i da se spriječe moguće zloupotrebe pri korištenju ovih sredstava“, navodi Armin Mujkić, vršilac dužnosti pomoćnika gradonačelnika za boračko-invalidsku zaštitu Grada Zenica.

ČITAJ JOŠ:  BRAVO ZENICO: Šleper pomoći za unesrećeni narod Turske

Izjava o identifikaciji preuzima se na info putlu na ulazu u Službi za boračko-invalidsku zaštitu Grada Zenica, u čijim se prostorijama i dostavlja kompletirana i ovjerena.

U slučaju da korisnik prava u roku, predviđenom do 28. februara, ne dostavi dokumentaciju, isplata sredstava bit će mu obustavljena.

Zenicainfo

GODISNJICA
MARKETING