Portal 072info

POČELO SNIMANJE ZVEZDA GRANDA Upoznajte članove žirija i novu voditeljku!

Snimanje Zvezde Granda, najgledanijeg muzičkog takmičenja na našim prostorima upravo je počelo, a u novoj sezoni došlo je i do manjih promjena u žiriju, ali i kod voditeljskog para.

Svi sa nestrpljenjem iščekuju da počne nova sezona Zvezde Granda, a danas je počelo i snimanje prve emisije. Članovi žirija, koji će u ovoj sezoni izabrati najbolje kastingovane kandidate su: Ana Bekuta, Marija Šerifović, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac.

promo-12

U stolicama produkcijskog žirija i ove sezone sjede: Snezana Đurisić i Saša Popopvić. Zanimljivo je da u ovoj sezoni Grand produkcija ima iznenađenja za svoje gledaoce i ljubitelje popularne emisije u vidu skrivenog člana žirija, čiji će se identit otkrivati uvijek na kraju emisije.

Voditeljski par u ovoj sezoni čine Sanja Ćulibrk i Voja Nedeljković. Atraktivna voditeljka inače, radi na Grand televiziji gde je do ovog angažmana radila emisije GRAND MAGAZIN I `DESETKA`. Poseduje dugogodisnje voditeljsko iskustvo, te joj rad na televiziji nije stran. Budući da su u prošloj sezoni Zvezde Granda bile ubedljivo najegledaniji televizijski projekat o čemu svedoce rejtinzi, istim ritmom nastavlja se i u ovoj sezoni.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box