Počelo uređenje trga u Crkvicama

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Zahvaljujući saradnji Gradske uprave Zenica sa privrednim subjektima koji posluju u našem gradu ovih dana na osnovu Elaborata urađenog od strane Javnog preduzeća za prostorno planiranje i uređenje grada Zenica d.o.o. Zenica, Služba za ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove izdala je nalog preduzeću “Komgrad-Ze” d.o.o. za rekonstrukciju platoa kod objekta “Bingo” u Crkvicama.

 

Površina Gradskog trga kod kružnog toka u Crkvicama, koja je predviđena za uređenje i bit će popločana iznosi 250 m2. Istovremeno bit će izvršeno oblaganje gazišta postojećih stepeništa površine 25 m2.

 

Ugovorena predračunska vrijednost radova koje finansira Grad Zenica iznosi 20.072,52 KM sa PDV-om. Ovom prilikom Gradska uprava i gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović iskazuju zahvalnost kompaniji “Bingo” čije se učešće ogleda u nabavci ploča i ivičnjaka za trg. Vrijednost učešća preduzeća “Bingo” iznosi, prema navedenom Elaboratu 20.000,00 KM bez PDV-a.

 

“U ime građana Crkvica jednog od najmnogoljudnijih naselja na području grada, zahvaljujem se gradonačelniku i Gradskoj upravi na razumijevanju i rješavanju prioritetnih problema u našoj mjesnoj zajednici”, kaže Jasmin Kurić, predsjednik Mjesne zajednice Crkvice.

GODISNJICA
MARKETING