Portal 072info

Počinje treća sezona serije “Elif” u programu OBN TV!

Od srijede, 09.11.2016. u 20:00h sa emitovanjem u programu OBN TV počinje i treća sezona serije Elif koja je osvojila srca gledalaca u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Na OBN TV od sredine sljedeće sedmice, tačnije od 09.11.2016.  sa emitovanjem počinje i treća sezona najgledanije serije u BiH, „Elif“. Treća sezona je u turskoj sa emitovanjem počela prije mjesec dana i od samog starta je počela da obara rekorde gledanosti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Novi nastavci počinju događajem koji će odjeknuti poput bome. Svi će biti u šoku. Uveliko traju pripreme za Melekino i Kenanovo vjenčanje. Arzu bježi iz bolnice i nalazi utočište kod Erkuta. Međutim, kod njega je očekuje šokantna novost. Ogromna ljubomora podstiče je na drastične korake. Da li će Melek i Kenan unatoč Arzu uspjeti da se vjenčaju?

Serija će i u novoj sezoni pratiti život Elif na imanju. Ona ima i dalje dobar uticaj na ljude i zbog njene osjećajnosti i šarma, svi ljudi na imanju je jako vole. Ipak, simpatična, plavoka djevojčica će i dalje nailaziti na prepreke, mržnu…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U glavnoj ulozi će se i u trećoj sezoni naći: Emre Kıvılcım, Selin Sezgin kao i Isabella Damla Güvenilir.

Seriju Elif gledaoci OBN TV mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 20h!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

NA ODMORU U SAD

Isabella Damla Güvenilir, koja glumi simpatičnu djevojčicu Elif odmor je sa roditeljima provela u SAD-u i Kanadi gdje je maksimalno odlučila da uživa. No, opularnost koju djevojčica ima i van granica Turske šokirala je njene roditelje te im stvorila neprilike zbog sigurnosnih izazova. Prema informacijama koje dolaze iz turske štampe djevojčica je dobila ponudu za angažman od studia Universal. Vrlo vjerovatno da će popularna Elif početi da živi Hollywoodski san.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME