Podrška za NK ‘Čelik’ gradskog vijećnika Rusmira Isaka

Na jučerašnjoj hitnoj sjednici Gradskog vijeća Zenica, gradski vijećnik mr. Rusmir Isak u više navrata dao je punu podršku za rješavanje problema NK ‘Čelik’ Zenica.

– S obuzirom da se ovdje više puta pominje stranka A-SDA kao odgovorna za NK ‘Čelik’, podsjećam vas da ova stranka u Zenici postoji svega tri i po godine i da nijedan član ispred A-SDA stranke nije bio u NK ‘Čelik’ Zenica. Ni ja niti niko drugi iz stranke nismo dobili mandat zahvaljujući NK ‘Čelik’, niti tražim išta od tog kluba. Imam obavezu kao dijete ovog grada da podržim taj klub, jer NK ‘Čelik’ je simbol našeg grada i podržaću sve što se traži vezano za NK ‘Čelik’. Sve što se od mene kao gradskog vijećnika traži za rješavanje nastalih problema i za spašavanje kluba, ja ću podržati – izjavio je gradski vijećnik mr. Rusmir Isak.             

Rusmir Isak je i do sada podržavao sve aktivnosti koje se odnose na razvoj sporta u Zenici, a posebno one koje se odnose na prevazilaženje teškog stanja u koje je doveden NK ‘Čelik’ nakon svoga 75-godišnjeg postojanja.