Screenshot 3 14
AUTOR: H.D.
DATUM: kol 5, 2021 @ 17:40
KATEGORIJA: Zabava / Zanimljivosti
FIXGEHALT

Roxy Jacenko PR stručnjakinja i poduzetnica iz Australije, iznenadila je svoje 263 hiljade pratitelja otkrivši da je svojoj devetogodišnjoj kćerkici Pixie poklonila novi Mercedes. 

U opisu fotke otkrila je da je to napravila kako bi joj čestitala na poslovnom uspjehu

Naime, mala Pixie je mami predložila da u ponudu svoje tvrtke Pixie Bows uključi fidget spinere koji su neko vrijeme bili pravi hit. Njena se ideja pokazala ogromnim uspjehom.

“Jako sam ponosna na nju i njenog brata. Pixiena ideja se pokazala ogromnim uspjehom. Pomoć koju mi ona i njen brat pružaju u poslu je daleko veća od njihovih godina. Novi auto je bila nagrada za to. Dogovorili smo se da ćemo nastaviti raditi još bolje. Sljedeći cilj je Rolls Royce“, ispričala je za news.com.au.

Fotka na kojoj Pixie i njen mlađi brat Hunter poziraju ispred novog auta podijeljena je i na Instagramu djevojčice koju na ovoj društvenoj mreži prati 88 hiljada ljudi.

“Ovo je bilo takvo iznenađenje. Mama nam je rekla da izađemo ispred kuće, mislili smo da su nam dostavili trampolin, a ispalo je da je to novi auto. Rekli smo joj da nam treba auto sa sedam sjedala, ali nismo mislili da će nam to stvarno priuštiti”, stoji u opisu fotke.

LIDER