Poginula majka četvoro djece: Udario je motor

Poginula majka četvoro djece: Udario je motor

U saobraćajnoj nesreći u Majuru kod Šapca poginula je Jelena G. (45) kada je na nju iz još neutvrđenih razloga naletio motocikl.

Nesrećna žena se kretala pješice, a motociklom je upravljao maloljetnik, dok je na mjestu suvozača bilo dijete.

Neutješne komšije navode da je nastradala majka četvoro djece, te da je nesrećna žena preminula u bolnici.

“Radila je cijeli taj dan, brala je maline. Radnici su imali organizovani prevoz koji ih je vozio do kuće. Žena je izašla iz kombija preko puta kuće i dok je prelazila ulicu na nju je naletio maloljetnik na motociklu. Kako sam čuo, on ima 17 godina, a suvozač 15 godina”, kaže sagovornik.

Kako kaže, na tom mjestu nema obilježenog pješačkog prelaza, te nije siguran da li se nesrećna žena uvjerila da bezbjedno može da pređe ulicu.

“Sve se to dogodilo u sekundi, kombi je još uvijek bio parkiran kada se dogodila nesreća. Velika tragedija, četvoro djece ostalo je bez majke”, navodi uznemireni komšija.

Podsjetimo, žena je sa mjesta nesreće transportovana u urgentni prijem šabačke bolnice gdje su konstatovane teške tjelesne povrede. Ljekari su učinili sve da je spase, ali je ubrzo poslije prijema preminula.

Vozač motocikla ima teške tjelesne povrede i on je hospitalizovan, dok su ljekari djetetu koje je bilo suvozač konstatovali lake tjelesne povrede.

Uviđaj na mjestu nesreće obavili su pripadnici policije i dežurni javni tužilac, piše “Blic”.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica