Pogledajte filmske scene potjere u BiH: Vozač iskočio iz jurećeg auta, ostali uhapšeni

Za muškarcem koji je vozeći ukradeno vozilo sinoć izazvao četiri saobraćajne nezgode u Sarajevu i pri tome bježao policijskim patrolama još uvijek se traga, a portal Klix.ba je u posjedu snimka hapšenja osoba koje su se nalazile s njim u automobilu.

Kako se može vidjeti na snimku, za koji čitatelj koji nam ga je ustupio kaže da je napravljen na Kovačima u sarajevskoj općini Stari Grad, vozač je iskočio iz jurećeg automobila.

Nakon toga, kako je vidljivo na snimku, na njegovo mjesto prelazi suvozač i zaustavlja automobil, a nakon toga prilaze policajci i hapse ga.

Podsjećamo, u nedjelju navečer jedan muškarac je vozeći ukradeni Peugeot izazvao saobraćajnu nezgodu na području Općine Novi Grad, a zatim pobjegao.

Kada je ovo prijavljeno policiji policijska patrola je primjetila navedeno vozilo na području Čengić Vile i pokušala zaustaviti vozača, no on se odlučio dati u bijeg.

Prilikom toga napravio je još tri udesa prilikom kojih je nastala materijalna šteta, ali nije odustao od namjere da pobjegne.

U međuvremenu se u policijsku potjeru uključilo više patrola koje su na kraju uspjele zaustaviti vozilo, ali ne i vozača. Muškarac, čiji identitet je poznat policiji, je uspio pobjeći ali pješke i za njim se sada traga.

Klix