Pogledajte kako danas izgleda ljepotica iz Džejevog spota za pjesmu”Sunce ljubavi”

666 6

Džej Ramadanovski iza sebe je ostavio brojne hitove, a jedna od njegovih najslušanijih pjesama svakako je “Sunce ljubavi”.

U spotu za pomenutu pjesmu pojavila se i plavokosa ljepotica Nataša Nađa Vojinović, koju je vijest o pjevačevoj smrti veoma pogodila.

Nađa je rođena u Beogradu, ali trenutno živi i radi u Bjeloj.

– To je bilo 1994. godine, sada zvuči daleko, a kao da je jučer bilo. Sjećam se tog dana kad me jedna modna agencija pozvala na kasting. Mladost sa sobom nosi bunt, ponos, strah…. Želja da uspijem savladala je strah da li ću odgovoriti zahtjevima režisera. Konkurencija je bila velika, a moja očekivanja još veća. I ostvarilo mi se – ispričala je ona o tome kako je došlo do toga da se pojavi u Džejevom spotu.

Nataša Nađa Vojinović
Nataša Nađa Vojinović Foto: Facebook

Ona se prisjetila i toga kako je izgledala saradnja sa njim.

– Bio je zanimljiv, komičan, volio je da se šali, ali dok se snima vrlo odgovoran i zahtjevan. To je za mene bila odlična saradnja. I honorar je, za te devedesete, bio dobar – istakla je Nađa.

Nakon ovoga, lijepa plavuša se pojavila u još nekoliko spotova, a najponosnija je na učešće na izboru za “Miss YU”, gdje je osvojila titulu “Mis šarma”.

Avaz

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE