jk
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 8, 2021 @ 13:00
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Pop diva Jelena Karleuša (43) uvijek je bila privržena svojoj karijeri kako bi čuvala taj status, ali istovremeno je mnogo polagala na porodične odnose i često je isticala kako joj ništa ne može zamijeniti podršku najbližih članova familije. U taj krug uvijek je ubrajala i svoju tetku Danijelu Dmitrović, sestru njene pokojne majke Divne, koja je uvijek bila tu za nju, a naročito otkako ih je Divna napustila, što je Jelenu i Danijelu dodatno povezalo i osnažilo njihov odnos.

NER FIT

Stoga, naravno da je Jelena uvijek bila bliska i sa svojim bratom od tetke, Danijelinim sinom Markom Dmitrovićem koji je pjevačici još jedan oslonac u životu iako to voli da bude izvan očiju javnosti.

Baš zato o Marku ne zna se mnogo, ali ako vam se čini da ste ga nekada davno već vidjeli ne vara vas utisak. Marko je kao dječak imao značajnu ulogu u Jeleninom spotu za pjesmu “Samo za tvoje oči”, ali ga to iskustvo nije privoljelo mainstream muzici. Umjesto toga, Dmitrović je danas ponosni fan metal i rok muzike, iako gaji puno poštovanja prema velikoj karijeri svoje sestre od tetke. Marko i Jelena danas su veoma bliski, posjećuju se, a on ponekad boravi u njenoj vili.

Marko ima i djevojku čime se pohvalio na svom “Instagram” profilu, a podršku mu je u komentarima pružila upravo Jelena. Pored Marka, pjevačica ima i dva polubrata iz očevog drugog braka, a sa Ivanom i Nikolom također njeguje skladan odnos.

Tekst se nastavlja nakon reklame
LIDER