Portal 072info

Pogledajte reakciju bebe nakon što je prvi put čula glas svoje sestre

https://www.facebook.com/carol.d.peppers/videos/10218574083602939/

Carol Dianne Benjamin, majka dvoje djece iz Madisona, postavila je na internet snimak svoje kćeri Scarlet nakon što je prvi put čula glas svoje starije sestre. Ovaj je video za kratak period postao viralan pa je do sada pregledan više od 161.000 puta i dobio je više od hiljadu reakcija.

Naime, malena Scarlet rođena je tri mjeseca prije vremena i Carol je znala da će put oporavka nakon nekoliko zdravstvenih komplikacija biti dug za njenu bebu.

“Kao što znate, Scarlet se rodila tri mjeseca ranije. Na kraju je dobila nekrotizirajući enterokolitis (NES) i infekciju želuca, a antibiotici su uzrokovali gubitak sluha.

Scarletini roditelji nisu odmah na početku shvatili da ima problema sa sluhom. Tek kada je malena Scarlet u jedanaestom mjesecu života dobila svoj prvi slušni aparat, njena majka je postala svjesna koliko je prije njega Scarlet slabo čula.

“Do tada je Scarlet reagovala na većinu zvukova pa smo mislili da čuje dobro. Tek nakon ovoga što sam danas vidjela, znam da ona zapravo i nije čula tako dobro”, rekla je Carol.

Njena reakcija nakon što je prvi put čula glas svoje sestre oduševila je sve na društvenim mrežama.

Klix.ba

Podijelite članak
  • 9
    Shares

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box