POGLEDAJTE TRAILER Fox najavio nastavak Prison Breaka: Šta se desilo s Michaelom Scofieldom?

Nakon više od sedam godina Fox televizija u traileru prikazala je djelić nastavak popularne serije Prison Break, a koji bi trebao bit emitovan ove jeseni.

Ono što je već poznato jeste da je Michael Scofield živ, da se nalazi u zatvoru te da mu je potrebna pomoć da pobjegne. U traileru je prikazan i isječak u kojem Theodore T-Bag upoznaje s tom činjenicom Michaelovog brata Lincolna koji očekivano kreće da ga izbavi iz zatvora.

Tako će fanovi popularne serije nakon više od sedam godina dobiti odgovore na mnoga neodgovorena pitanja iz ranijih sezona. Prema dostupnim informacijama Fox bi nastavak Prison Breaka trebao početi emitovani na jesen.

Podsjećamo, serija Prison Break počela je da se emituje 2005. godine i pratila je priču Michaela Scofielda koji završava u zatvoru s namjerom da iz njega izbavi svog brata Lincolna.

Serija je trajala četiri sezone, a da bi se objasnilo šta se zapravo desilo nakon završetka serije snimljen je film Prison Break: The Final Break, koji nije odmah prikazan na TV-u u SAD-u, već je direktno izdan na DVD-u.

Copy

Klix

Prethodni članakNOVO U ZENICI Uskoro potpuno drugačiji Nargila bar “Hayat” (VIDEO)
Sljedeći članakNakon kišnog perioda, danas nas očekuje…