Portal 072info

Pogledajte video i procjenite sami da li je ovo zaista najljepša Bosanka?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
“Ne traži od mene, ljubav za noć ili dvije, život je prekratak da uzalud troši se…“
 
Ovako počinje pjesma koju ćete zavoljeti već na prvo slušanje.
Nakon trideset godina bavljenja muzikom, mnogobrojnih održanih koncerata širom Europe i saradnje sa poznatim imenima bh.muzičke scene poput Šekiba Mujanovica, Ada Gegaja i drugih, Mirsad Ruhotina Nandy snimio je svoju prvu pjesmu pod imenom „Nisam ti ja“. Mirsad živi i radi u  Darmstadtu u Njemačkoj a svoju muzičku karijeru izgradio je obradom najvećih domaćih hitova, te je na nagovor svojih vjernih fanova rješio da snimi i svoj muzički prvjenac. Za njega se veže priča da je jedan od rijetkih koji zna napraviti atmosferu i za mlade i za stare generacije, kao i da podjednako savršeno izvodi kako zabavnu tako i narodnu muziku što mnogima ne polazi za rukom.
 
“Ja kad sam na sceni pjevam iskreno i emotivno. Pjesma nas koji smo daleko od svoje rodne grude vraća starim poznatim ulicama, donosi miris kahve i bosanskog jutra. Zato je video spot snimljen upravo u mom rodnom Sarajevu i u saradnji sa našim muzičkim profesionalcima.  Kažu da su Bosanke najljepše žene, a ja kao čovjek koji je proputovao čitav svijet mogu to s ponosom da potvrdim. U spotu se pojavljuje i Mela Hajdarević, profesionalni model, čija ljepota i harizma to i dokazuju. Pjesma “Nisam ti ja” prikazuje moj muzički stil u potpunosti i vjerujem da će publika znati prepoznati njen kvalitet, ”izjavio je Mirsad.
 
Tekst i muziku za ovu prelijepu etno-pop baladu napisao je Zaim Poturić dok aranžman potpisuje ekipa profesionalnog muzičkog studija “Tempo” u kojem je pjesma i snimljena.Vrsni muzički znalci okarakterisali su ovu prelijepu ljubavnu baladu kao muzičko remek djelo koje će pokoriti sve radio i televizijske stanice  u Bosni i Hercegovini i u regionu.
 
Video spot je snimljen pod režiserskom palicom Safeta Hadžimusića. U pjesmi se pojavljuje i prelijepa  Mela Hajdarević, osamnaestogodišnja Sarajka koju su modne agencije u našoj zemlji i inostranstvu prozvali – najljepšom Bosanskom. Da li je tako, procijenite sami uživajući u premijeri pjesme “Nisam ti ja” Mirsada Nandy Ruhotine.
 

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)