Pogledajte vilu Harisa Džinovića od dva miliona eura

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Bh. pjevač Haris Džinović 2021. se godine s porodicom uselio u vilu koju je od 2017. godine gradio u najelitnijem beogradskom naselju Senjaku.

U ovaj projekt uložio je blizu 2 miliona eura, a radovi su se odužili jer je neprestano mijenjao nacrte te je čak i rušio već izgrađene zidove.

“Stalno mijenjam. Nisam arhitekt, nisam građevinski inženjer ni statičar. Ne čitam nacrte ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem. Kažem im: ‘Srušite mi ovaj zid jer mi se ne sviđa, dajte mi neki drugi, proširite mi garažu da ne ulazim kroz ušicu igle.’ To su sasvim normalne promjene tokom gradnje, ne razumijem zašto bih zbog toga bio težak. Plaćam to i želim da izgleda kako hoću. S druge strane, arhitekt i inženjer grade to i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih”, pojasnio je ranije Džinović za srbijanske medije.

Fotografije njegova luksuznog doma možete pogledati OVDJE.

Poznato je da se vila proteže na više od 900 kvadrata i da, među ostalim, ima bazen, vinski podrum i muzički studio, što je bila pjevačeva velika želja.

“Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dječje sobe opremljene po željama Đane i Kana samo su dio onoga što čini ovaj dom, koji si je Haris odlučio priuštiti poslije dugo godina na estradi. U kući je također uređena teretana, sala za proslave, spa centar”, otkrio je izvor blizak Džinović za Blic.rs.

Srbijanski mediji pišu i da je dio namještaja naručio iz Francuske jer je godinama živio u Parizu, gdje je imao i restoran.

Inače, Haris sa suprugom Melinom ima dvoje djece, kćer Đinu i sina Kana.