Pohotna učiteljica imala odnos s učenikom: Njegova sestra pronašla eksplicitne fotografije

uciteljica miami dade
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Učiteljicu glume u osnovnoj školi na Floridi uhapsila je policija pod sumnjom da je u više navrata u svom automobilu imala polni odnos sa svojim bivšim maloljetnim učenikom, prenosi “New York Post”.

Britani Lopez Marej (31) počela je 14-godišnjem dječaku da šalje poruke još u avgustu u kojima mu je pisala kako “ima osjećanja prema njemu”.

Kasnije su , prema policijskom izvještaju, nastavili razmjenjivati poruke u kojima su govorili o tome koliko su uživali u seksualnim odnosima, piše “New York Post“.

Navodno bi ga učiteljica znala pokupiti nakon košarkaškog treninga pa bi se odvezli nekuda i imali odnose u njenom automobilu.

Učiteljica je u osnovnoj školi “Hialeah” na Floridi predavala četiri godine, a 2017. dobila je nagradu za najbolju novu učiteljicu.

Veza između nje i njenog bivšeg učenika, razotkrivena je u nedjelju kada je dječakova sestra pronašla poruke i eksplicitne fotografije u njegovom mobilnom telefonu, a navodno je provokativne fotografije učiteljice koje je sin imao pronašao i njegov otac.

“Svi zaposlenici prolaze obuku i očekuje se da će se pridržavati politike Standarda etičkog ponašanja Distrikta. Žalosno je da se, uprkos našim naporima, postupci nekih pojedinaca protive ponašanju koje se od njih očekuje”, rekli su iz uprave Distrikta Majami.

Britani Lopez Marej optužena je za napastovanje i polni čin s maloljetnikom, prenosi “24sata.hr“.

GODISNJICA
MARKETING