dzej 696x426 1


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Džej Ramadanovski, koji je preminuo prije dva dana u svom stanu na Dorćolu u 56. godini, jedan period djetinjstva proveo je u popravnom domu. Njegov život obilježilo je teško odrastanje, a sa 11 godina je smješten u vaspitno-popravni dom, o čemu je i sam pričao u javnosti mnogo puta.

Nakon pjevačeve smrti na društvenim mrežama je postao viralan snimak iz ovog perioda Džejevog života, na kome on kao dijete svira u bubanj i pjeva.

Pokojni pjevač je oduvijek volio pjesmu koja ga je u domu spašavala i čuvala od nevolje.

– Uveče kad legnem kroz glavu mi prolaze razne slike iz prošlosti. Često sanjam popravni dom. Za sve vrijeme mog boravka tamo. Majka me nijednom nije posjetila, dolazio je samo otac, ispričao je Džej.

– Majka je brinula o mojim sestrama, a otac o meni. Često zaplačem zbog toga. U mojoj grupi u domu je bilo 12 problematičnih dječaka. Više puta smo išli na razgovor sa psihologom, to je bilo obavezno. Od cijele te grupe samo smo nas četvorica uspjeli u životu, osnovali smo porodice i počeli smo da radimo. Ostali su nastavljali da mijenjaju domove i ko zna kako su završili, govorio je Džej.

Legenda narodne muzike biće sahranjena u petak, 11. decembra u 14.30 sati u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Zbog epidemije koronavirusa komemoracija neće biti održana piše NovaS.