POKAZALI UMIJEĆE Zenički alpinisti oduševili brojne građane (FOTO)

Vrijedni zenički alpinisti rijetko budu u prilici da svoje vještine u savladavanju zadataka na visinama demonstriraju pred svojim sugrađanima.

Jedna od rijetkih takvih situacija dogodila se jučer, na soliteru nekadašnje popularne Robne kuće “Borac”, kada su uz pomoć Eldina Vračea ipak pokazali Zeničanima šta znaju i umiju te posao uradili bukvalno na visini zadatka.

Postavljajući veliki predizborni pano novoformirane stranke “Snaga centra” s likom njihovog kandidata za gradonačelnika Zenice Eldina Vračea, zaokupili su pažnju brojnih Zeničana koji su sa oduševljenjem posmatrali cjelokupan proces postavljanja panoa.

Aka je suditi po poziciji i mjestu koje je ova mlada stranka i njihov kandidat za gradonačelnika zakupila u centru grada, može se očekivati dobar izborni rezultat Vračea ali i kandidata, potpuno novih lica, na listi za Gradsko vijeće ispred Snage centra.

Valja istaći da je ova politička opcija posebno popularna na društvenim mrežama, ali i među građanima koji vrlo često “uz kafu” ili na ulicama grada komentarišu u superlativu potpuno drugačiji vid predizborne kampanje nego su na to navikli.

Provodeći svoju kampanju, Snaga centra zastupa i stavove o ekološki čistoj Zenici, a to djelom provode i postavljajući svoje plakate i obavještenja samo na označena oglasna mjesta.

Zbog svega navedenog, nema sumnje da je pred Snagom centra kvalitetan izborni rezultat, u prilog čemu govori i podatak da je njihov ponuđeni predizborni program zadobio ogromno povjerenje građana Zenice.

velikiizbori

Kako je to izgledalo jučer u centru grada, pogledajte u fotogaleriji?!

[flagallery gid=833]

PROMO

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE