crna gora ljeto ljetovanje more novars juli301
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Regija / Vijesti
NER FIT

Svjedoci smo da ljetovanja nose sa sobom iz godine u godinu sve veće troškove,  počevši od cijena smještaja, hrane, ležaljki, a posebno kada su u pitanju roditelji sa djecom koji namjeravaju ići na more.

FIXGEHALT

Međutim, da još uvijek ima velikodušnih ljudi, dokazuje sljedeći primjer. 

Jedan čovjek iz Crne Gore je na svom Facebook profilu podijelio objavu u kojem je ponudio besplatan smještaj za porodice koje ne mogu da priušte svojoj djeci odlazak na more ove godine.

“Evo i septembar lagano ali sigurno prolazi. Špic sezone je prošao, a s obzirom da će biti još lijepih dana u prilici sam da ponudim besplatan smještaj onima koji ne mogu svojoj djeci da priušte boravak na moru. Od 08.09. U tri termina po 7 dana, mogu da mi se jave roditelji iz BiH, Srbije i naravno Crne Gore, bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost. Znači tri porodice po 7 dana”, napisao je on na svom profilu.

LIDER

Njegova objava naišla je na brojne pohvale i pozitivne komentare, a proširila se i na druge društvene mreže zbog humanog poteza ovog čovjeka, zbog koga još uvijek nismo izgubili vjeru u ljude.