Portal 072info

POKAŽIMO HUMANOST: U Zenici humanitarni koncert “Srcem za Nirmelu” (17.11.)

Kulturno-umjetničko društvo “Mošćanica” organizira humanitarni koncert “Srcem za Nirmelu”, koji će se održati 17. novembra u sportskoj dvorani “Bilmišće” sa početkom u 19.30 sati.

U okviru bogatog programa, koji ima za cilj prikupiti novčana sredstva za dalje liječenje oboljele Nirmele, nastupit će brojna poznata imena iz svijeta muzike.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tako će svojim jedinstvenim interpretacijama, još jednom pokazujući humanost, na humanitarnom koncertu nastupiti Emir Đulović, Harun Mehmedagić, Dijana Bliznac, Sanel Smolo, Mirela Beganović, Naida Stupar, Dunja Fazlić, Dženana Džidić, Ermin Kubat, Adnan Bašić, Kanita Karić, Zijad Šut, Emrah Emšo, Armin Šabić, Ahmed Dady Redžić, Ramiz Bulagić, Relevant band, Remix band, Omer Karalić, Amir Mušinbegović i Adin Šolbić.

Organizator vjeruju da će naići na podršku dobrih ljudi, koji su i do sada spašavali živote brojnih sugrađana kojima je pomoć bila potrebna.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

sss

Vodeći se time i vjerujući da se Zenica može pokazati na još jednom ispitu humanosti, uvjereni su da će dvorana “Bilmišće” biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ulaznice po cijeni od 5 KM moguće je kupiti prilikom ulaska na koncert.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

EMIR ĐULOVIĆ: Sa Andreanom Čekić nemam nikakav kontakt

072info

U MZ Mošćanica izvršena sadnja 400 sadnica oraha i crnog bora

072info

Ramazanska Liga: Poznati učesnici Final 6

Redakcija
REKLAMA
KRAJ REKLAME