Pokazujte ljubav poljupcima

poljupci

Nemojte biti od onih osoba koje mrze da se ljube. Nemojte štediti svoje usne, svaka osoba uživa u poljupcima i želi da ih partner obasipa istim. Poljubac je nešto najljepše što se može desiti između dvije osobe koje se vole ili koje osjećaju hemiju jedna prema drugog. Poljupci su nezamjenjivi elementi u svakom odnosu a pri tom pokazujete svoju nježnost.

Mnogi muškarci smatraju da ih njihove partnerice ne ljube dovoljno. A s druge strane žene su pokazale da im nije problem preuzeti inicijativu u svoje ruke. Bez obzira na to, i druge žene bi trebale da se potrude i ne štede na poljupcima koji su namjenjeni partneru.

Po istraživanjima izgleda se romantika ponovo vraća u prvi plan, jer mnogi smatraju da je poljubac najznačajniji fizički kontakt bez ikakvih drugih dodira. Za svaku treću ženu i muškarca poljubac je vrhunac ljubavi i osjećaja.

Žena na osnovu samo jednog poljupca može da prepozna idealnog partnera, i to na osnovu mirisa i ukusa. Svaka osoba ima svoj specifičan miris koji  je određen genima i u jednom poljupcu se mnogo toga otkriva. Da li je to prava osoba ili ne.

Test poljupcem je prilično pouzdan jer partneri nikad ne griješe na hemiju. U fazi kada poljubac postaje strastven organizam oba partnera luči dopamin, to je supstanca koja stvara zavisnost i želju za ponovnim viđanjem i ljubljenjem, i androstenol koji muškarci luče prilikom poljupca i koji je izuzetno moćan afrodizijak.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE