Poklon Zenici za 583. rođendan: Svečano otvorena moderna Poliklinika “Dr. Strika”

U Zenici je danas, simbolično na 583. rođendan grada, upriličena svečanost otvaranja nove poliklinike u gradu. 

Doktor Alija Strika nakon višegodišnjeg iskustva u medicini od danas radi sa pacijentima i u okviru ove poliklinike. Svečano otvorenje upriličeno baš danas, poklon je Zenici za rođendan.

Najsavremenija oprema, te stručno osoblje garant su kvalitetne usluge. Doktor Alija Strika ističe da rade skoro mjesec dana i da su sva njihova očekivanja premašena.

– Ovo je plod dvogodišnje analize zdravstvenog sistema, čovjek kada uđe u pedesete godine analizira i sumira i ovo je plod toga gdje smo uz pomoć investitora napravili najmoderniji objekat, kaže doktor Strika.

Višemilionska investicija u modernu polikliniku sa najsavremenijom opremom bila je potrebna ovom gradu ističe investitor Ekrem Oruč.

– Sve je ovdje posljednja riječ tehnike. Posljednja generacija magneta, CT, ultra zvuka i kada ljudi dođu, ne mogu da vjeruju da to ima tržištu, kazao je Ekrem Oruč, investitor nove poliklinike.

Cjenovno usluge novootovrene poliklinike su prilagođene standardu građana, a nude im sve zdravstvene usluge.

Svečanom otvaranju nove poliklinike Dr. Strika prisustvovali su brojni zvaničnici među kojima i Denis Zvizdić, predsjedavajući Vijeća ministara BIH.

Zenicainfo/072info