POKUŠALI UBACITI 150 FALSIFIKOVANIH LISTIĆA ZA KANDIDATE SNSD I SDA!

2821B69F 8508 46DD 9BEE 3CF6A7C7931F
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

U Novom Gradu pokušali su, na jednom biračkom mjestu – Suhača, ubaciti kutiju sa 150 falsifikovanih galsačkih istića, u korist kandidata za načelnika SNSD Drljaču i za kandidate za odbornike SDA.

Listići su ilegalno štmpani u improvizovanoj štampariji Adnana Badnjevića iz Prijedora.

Na slici se jasno vidi da je kutija otvarana pa ponovo zalijepljena tvrdi Slobodan Vasković.

“U Novom Gradu u mjestu Suhača zatvoreno je biračko mjesto zbog pokušaja da se u glasačku kutiju ubaci 150 listića, koji su prema našim saznanjima, štampani u privatnoj štampariji u Prijedoru”, tvrdi Šešić.

ČITAJ JOŠ:  SDP primio zabranjene donacije od 14 preduzeća koja posluju sa državom, SDA od šest, na spisku još HDZ, NiP, SBiH …

Šešić je na konferenciji za novinare u Banjaluci naveo da su uočene nepravilnosti i na pojedinim biračkim mjestima u Banjaluci.

“Na nekoliko mjesta posmatračima opozicije nije dozvoljen ulaz u prostoriju gdje se odvijaju izbori, a na nekim mjestima je uočen nedostatak listića. U Lazervu i Kuljanima zabilježen je pokušaj prevare `bugarski voz`, gdje je uhvaćena žena koja je u kutiju ubacila dva glasačka listića, umjesto jednog”, naveo je Šešić

GODISNJICA
MARKETING