Pokušao ukrasti torbicu uz prijetnju plastičnim pištoljem

pistolj vodene kuglice
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka zatražio je da se dostavi izvještaj po kompletiranju predmeta

Banjalučka policija uhapsila je lice čiji su inicijali G.R. iz Banjaluke zbog osnova sumnje da je noseći u ruci predmet koji liči na pištolj na putu u naselju Lauš presrelo oštećeno lice tražeći od njega ličnu torbicu.

Kod lica G.R, koje je uhapšeno juče, pronađen je plastični pištolj /igračka/ za koji se sumnja da je korišten prilikom izvršenja teške krađe.

ČITAJ JOŠ:  Izvršenim pretresom u Visokom pronađeno više od 2 kg opojne droge i oružje

Uhapšeno lice je krivično djelo počinilo 28. novembra oko 15.45 sati a dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka zatražio je da se dostavi izvještaj po kompletiranju predmeta, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Službenici Policijske stanice Potkozarje juče su uhapsili D.G. iz Laktaša nakon prijave da je nepoznato lice od 12. decembra iz šume koja je u privatnom vlasništvu u banjalučkom mjestu Šimići ukralo 40 metara kubnih tehničkog i ogrevnog drveta.

U toku je rad na ovom predmetu, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

ČITAJ JOŠ:  Zenica: Povrijeđen pješak, prevezen u bolnicu

Banjalučka policija juče je identifikovala i izvršila kriminalističku obradu nad maloljetnim licem zbog osnova sumnje da je ukralo moped “tomos”.

Policiji je u nedjelju, 20. decembra, prijavljeno da je nepoznato lice ispred porodične kuće ukralo moped koji je pronađen kod maloljetnog lica.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj protiv maloljetnog lica.

GODISNJICA
MARKETING