Policija oduzela 11 automobila kojima su falsifikovani brojevi šasija

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršili su pretres kuće i pomoćnih objekata vlasništvo lica inicijala A.G. sa područja grada Doboja, prilikom čega je pronađen i oduzet putnički automobil marke “BMW” sa pripadajućom dokumentacijom i ključevima.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj tokom tekuće 2020. godine, operativnim radom na terenu došli su do saznanja da su na području PU Doboj falsifikovani brojevi šasije na određenim vozilima, prilikom čega su pronašli i oduzeli 11 putničkih automobila marke Opel Кorsa, VW Passat, Mercedes, Seat, VW Golf IV, Audi A3, Jeep Cherokee i BMW.

Navedena vozila su falsifikovana na području grada Doboja i opština Derventa, Modriča, Brod, Petrovo, Teslić i Stanari i na istima je izvršen kriminalističko-tehnički pregled.

Policijski službenici naše Uprave nastavljaju sa preduzimanjem pojačanih mjera i aktivnosti na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnih djela „Falsifikovanje isprave“ i „Navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja“ i o svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo.

Klix